dimecres, 4 de novembre de 2015

ALBERGÍNIES MINI FARCIDES





La nostra amiga Maria ens va portar unes albergínies acabades de reculli de l’hort, com que eren petites, vaig aprofitar per fer-les farcides. Van tindre molt d’èxit.

INGREDIENTS

4 albergínies mini
200 g de carn picada de porc
1 ceba
3 tomàquets madurs
1 culleradeta petita de sucre
Sal
Oli d’oliva
1 cullerada d’orenga en pols
Pebre negre
Formatge ratllat

Tallem la cua a les albergínies, fem uns talls a la carn de dintre, amb un ganivet i molta cura, de no tallar la pell. Les posem a una safata i les portem al forn que tindrem preescalfat a 200 ºC, i les hi deixem durant uns deu minuts, o bé fins que amb una cullera les puguem buidar. Reservem la carn que hem extret.

Posem oli a una cassola, sufragui’m la ceba tallada petita, quan comença a transparentar posem, els tomàquets ratllats, afegim un polsim de sal, i el sucre que farà que ens perdi l’acidesa del tomàquet, deixem confitar.

Passats uns deu minuts, afegim a la salsa la carn picada i la carn de les albergínies que tenim reservada i salpebrada. Remenem bé perquè s’integri tot amb la salsa, afegim l’orenga en pols i deixem coure uns altres deu minuts.

Ara és l’hora de farcir les albergínies, les omplim amb el preparat, empolsinem amb una mica de formatge ratllat, les portem al forn durant uns cinc minuts. Ja les tindrem al punt per menjar.



5 comentaris:

  1. que mones!!! m'encanten les albergínies farcides!! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estan molt bones farcides i tan petites fan gracia!!
      Petons

      Elimina
  2. Jo ho he fet amb carbassons petits pero d'alberginies tant petites no n'he vist mai!!
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquestes son de varietat mini, a mi em van fer molta gracia i el resultat és fantàstic!!
      Petons

      Elimina
  3. Un administrador del bloc ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina