TURBOT ROSTIT, ACOMPANYAT DE FIDEUS NEGRES I TROMPETES DE LA MORT
INGREDIENTS
2 talls de corball
Trompetes de la mort rehidratades
Fideus negres
Brou de peix
PEL FONS DE CARN:
2 ossos de vedella
1 ceba
1 porro
I pastanaga
1 branca d’api
2 tomàquets
Oli d’oliva
Sal
PER PREPARAR EL FONS DE CARN:
Posem una olla al foc amb un raig d’oli, posem
els ossos, quan els tinguem enrossits, afegim les verdures i un polsim de sal,
donem unes voltes, cobrim amb aigua i deixem bullir, fins que tinguem el fons,
al nostre gust. Si quedes massa aspes, o s’hagués evaporat massa podem posar-hi
una mica més d’aigua.
PER PREPARAR ELS FIDEUS:
Amb el brou de peix bullirem els fideus,
segons ens indiqui el fabricant.
PER PREPARAR ELS PEIX I LES TROMPETES:
Posem les trompetes a rehidratar amb aigua tèbia
A una paella posem fons de carn, quan el
tinguem calent hi posem el peix que ja el tindrem salat, deixem que comenci a
bullir, en aquest moment donem la volta al peix i repetim l’operació, fins que
el tinguem al nostre gust.
A la mateixa paella, saltegem les trompetes de
la mort que ja tenim rehidratades.
Al plat posem el peix amb una mica de la seva
salsa, al costat els fideus i salsem amb les trompetes.
M'encanta el turbot!
ResponElimina