dilluns, 16 de novembre de 2015

TURBOT ROSTIT, ACOMPANYAT DE FIDEUS NEGRES I TROMPETES DE LA MORT





INGREDIENTS

2 talls de corball    
Trompetes de la mort rehidratades
Fideus negres
Brou de peix

PEL FONS DE CARN:

2 ossos de vedella
1 ceba
1 porro                                                              
I pastanaga
1 branca d’api
2 tomàquets
Oli d’oliva
Sal

PER PREPARAR EL FONS DE CARN:

Posem una olla al foc amb un raig d’oli, posem els ossos, quan els tinguem enrossits, afegim les verdures i un polsim de sal, donem unes voltes, cobrim amb aigua i deixem bullir, fins que tinguem el fons, al nostre gust. Si quedes massa aspes, o s’hagués evaporat massa podem posar-hi una mica més d’aigua.

PER PREPARAR ELS FIDEUS:

Amb el brou de peix bullirem els fideus, segons ens indiqui el fabricant.

PER PREPARAR ELS PEIX I LES TROMPETES:

Posem les trompetes a rehidratar amb aigua tèbia

A una paella posem fons de carn, quan el tinguem calent hi posem el peix que ja el tindrem salat, deixem que comenci a bullir, en aquest moment donem la volta al peix i repetim l’operació, fins que el tinguem al nostre gust.

A la mateixa paella, saltegem les trompetes de la mort que ja tenim rehidratades.

Al plat posem el peix amb una mica de la seva salsa, al costat els fideus i salsem amb les trompetes.


1 comentari: