dimecres, 25 de novembre de 2015

VENTRE DE PORC AMB ROVELLONS





INGREDIENTS

1 ventre de porc
¼ kg de rovellons
1 ceba
2 tomàquets
2 grans d’all
½ got de vi blanc
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre

El ventre de porc ja el venen bullit.

Tallem el ventre a trossos no massa grossos.

A una cassola amb un raig d’oli sufragui’m la ceba picada petita, donem unes voltes, hi aboquem el tomàquet ratllat, deixem confitar molt bé.

Mentrestant netegem els rovellons i els tallem a trossos. Els saltegem amb una mica d’oli i els salpebrem.

Quan tinguem el sofregit ben fet, afegim el vi deixant evaporar l’alcohol, aboquem el ventre i els rovellons que tenim preparats, hi deixem coure uns deu minuts o fins que ho tinguem al nostre gust.


2 comentaris:

  1. No he cuinat mai el ventre de porc.....Aquest plat és una delícia!
    Ha de ser boníssim!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina