VENTRE DE PORC AMB ROVELLONS
INGREDIENTS
1 ventre
de porc
¼ kg de rovellons
1 ceba
2 tomàquets
2 grans d’all
½ got de vi blanc
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
El ventre de porc ja el venen bullit.
Tallem el ventre a trossos no massa grossos.
A una cassola amb un raig d’oli sufragui’m la
ceba picada petita, donem unes voltes, hi aboquem el tomàquet ratllat, deixem
confitar molt bé.
Mentrestant netegem els rovellons i els tallem
a trossos. Els saltegem amb una mica d’oli i els salpebrem.
Quan tinguem el sofregit ben fet, afegim el vi
deixant evaporar l’alcohol, aboquem el ventre i els rovellons que tenim
preparats, hi deixem coure uns deu minuts o fins que ho tinguem al nostre gust.
Bo de debo.
ResponEliminaUna abraçada
No he cuinat mai el ventre de porc.....Aquest plat és una delícia!
ResponEliminaHa de ser boníssim!
Petons,
Olga