dilluns, 23 de novembre de 2015

BACALLÀ AMB MUSELINA D’ALL I LLIT DE VERDURES






INGREDIENTS

2 talls de bacallà de 200 g c/u
2 tomàquets
1 pebrot vermell
1 ou
Oli d’oliva
Sal
Pebre blanc

Escalivem els tomàquets i el pebrot com tinguem costum de fer-ho, quan les tinguem cuites, les netegem de pell i grana, les salpebrem i les posem a una paella amb un a mica d’oli, deixem confitar a foc suau durant uns deu minuts. Reservem

Eixuguem el bacallà perquè no ens deixi massa aigua, i el posem a una cassola amb oli, que quedi cobert, la portem al foc que tindrem al mínim de potència, perquè no ens arribi a bullir, doncs s’ha de confitar. Deixem durant uns dotze o quinze minuts. Reservem fora de l’oli.

Preparem un allioli amb, l’all, el rovell de l’ou (reservem la clara), i l’oli, no ha de ser excessivament consistent, si fes falta podem posar-hi una cullerada de la clara que tenim reservada.

Salsem al bacallà i el portem al forn que ja tindrem escalfat, deixem gratinar durant uns dos minuts.

Per servir, al plat fem un llit amb les verdures, posem a sobre el bacallà que tenim gratinat amb la muselina d’all.


6 comentaris:

  1. m'encanta el bacallà amb la crosta d'all!! és un plaer pels sentits! petons

    ResponElimina
  2. Quina bona pinta aquest bacalla!!! Petons

    ResponElimina
  3. A mi també m'encanta el bacallà!!! i amb el gustet d'all riquíssim... !petó

    ResponElimina
  4. M'encanta el bacallà amb la muselina d'all!!!!

    ResponElimina
  5. Boníssim , el bacalla é una de las meves debilitats !!

    ResponElimina
  6. Boníssim el bacallà amb la crosta d'all, quina salivera!

    ResponElimina