BACALLÀ AMB MUSELINA D’ALL I LLIT DE VERDURES






INGREDIENTS

2 talls de bacallà de 200 g c/u
2 tomàquets
1 pebrot vermell
1 ou
Oli d’oliva
Sal
Pebre blanc

Escalivem els tomàquets i el pebrot com tinguem costum de fer-ho, quan les tinguem cuites, les netegem de pell i grana, les salpebrem i les posem a una paella amb un a mica d’oli, deixem confitar a foc suau durant uns deu minuts. Reservem

Eixuguem el bacallà perquè no ens deixi massa aigua, i el posem a una cassola amb oli, que quedi cobert, la portem al foc que tindrem al mínim de potència, perquè no ens arribi a bullir, doncs s’ha de confitar. Deixem durant uns dotze o quinze minuts. Reservem fora de l’oli.

Preparem un allioli amb, l’all, el rovell de l’ou (reservem la clara), i l’oli, no ha de ser excessivament consistent, si fes falta podem posar-hi una cullerada de la clara que tenim reservada.

Salsem al bacallà i el portem al forn que ja tindrem escalfat, deixem gratinar durant uns dos minuts.

Per servir, al plat fem un llit amb les verdures, posem a sobre el bacallà que tenim gratinat amb la muselina d’all.


Comentaris

  1. m'encanta el bacallà amb la crosta d'all!! és un plaer pels sentits! petons

    ResponElimina
  2. Quina bona pinta aquest bacalla!!! Petons

    ResponElimina
  3. A mi també m'encanta el bacallà!!! i amb el gustet d'all riquíssim... !petó

    ResponElimina
  4. M'encanta el bacallà amb la muselina d'all!!!!

    ResponElimina
  5. Boníssim , el bacalla é una de las meves debilitats !!

    ResponElimina
  6. Boníssim el bacallà amb la crosta d'all, quina salivera!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars