divendres, 6 de novembre de 2015

BUND CAKE DE LLIMONA






INGREDIENTS

3 ous
200 g de sucre
200 cc de llet
100 cc d’oli d’oliva
200 g de farina
1 sobre de llevat
Ratlladura de pell de 1 llimona
El suc de 1 llimona

PER LA COBERTURA DE XOCOLATA

1 rajola de xocolata amb llet Nestlé postres
½ tasseta de llet
1 nou de mantega

A un bol posarem els ous amb el sucre, batrem molt bé fins que ens quedi una barreja escumosa. Seguidament afegim l’oli, i la llet tornem a barrejar perquè s’incorporin bé.

En aquest punt aboquem la farina i el llevat que tenim tamisats, tornem a barrejar.

Ara ja podem posar-hi el suc i la raspadura de pell de llimona, tornem a remenar perquè ens quedin tots els ingredients molt ben amalgamats.

Aboquem la barreja al motlle per coure’l i cap al forn que ja tindrem escalfat a 180º, deixem coure uns quaranta minuts o fins que estigui al nostre gust. (Podem anar punxant-lo amb una broqueta per assegurar-nos que el tenim cuit). Reservem

Mentre se’ns refreda el pastis aprofitem per preparar la cobertura de xocolata, posem una cassola amb aigua a escalfar, sense que arribi a bullir, mentrestant posem la xocolata trossejada, la llet i la mantega a un cassó i el posem dins la cassola per desfer la barreja al bany Maria, anirem remenat fins que comproven que ja la tenim al punt.

Recobrim amb la xocolata tot el pastis i el decorem.



1 comentari: