CANELONS DE SALMÓ FUMAT
6 talls de salmó fumat
120 g de cues de gamba
80 g de xampinyons
100 ml de crema de llet 35º
½ llimona
Cibulet
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
Netegem les cues de gamba, salpebrem i
sufragui’m amb una mica d’oli. Deixem refredar, les pelem, tallem a trossets i reservem.
Netegem els xampinyons, els tallem a làmines
primes, salpebrem i els sufragui’m amb una mica d’oli i reservem.
Muntem la crema de llet que haurà de ser molt
freda, espolsem-hi una mica de sal, una mica de pebre i unes gotes de llimona,
afegim-hi les gambes i els xampinyons que tenim reservats. Remenem molt bé
perquè quedi tot ben amalgamat.
Estenem sobre el marbre els talls de salmó
fumat (recepta aqui), posem el preparat de les gambes i xampinyons, enrotllem
com si féssim un caneló i lliguem amb una fulla de cibulet.
Acabem amb un fil d’oli i empolsinem amb anet
molt.
Ostres, no m'habia pas imaginat l'idea de fer-ho amb nata... pensaba que era una baixamel !!!!!
ResponEliminaAmb aquests ingredients tan bons...recepta bona segur!, bona idea per a Nadal!, apunto!
ResponEliminabona proposta per aquestes festes que s'acosten!
ResponEliminammm... recepta ja pensada de cara el Nadal, amb aquests ingredients de luxe. Boníssim!
ResponElimina