CARPACCIO DE GALERES





INGREDIENTS

Galeres
Oli d’ oliva
Sal
Pebre negre
½  llimona

Els traiem el cap, i amb l’ajuda d’unes tisores, tallarem els laterals de la galera i una mica de la cua. Traiem la pell de sota amb una mica de força. Traiem la pell de sobre ajudant-nos amb un ganivet. Ja la tenim pelada, reservem les pells i els caps.

Preparem l’oli perfumat de galera. A un cassó posem les pells i el caps, cobrim d’oli. El portem al foc i deixem que bulli durant uns quinze minuts a foc mitja baix. Passat el temps passem a un colador xines per extreure’n l’oli perfumat. Reservem

Per preparar el carpaccio de galeres. Agafem un full de paper per al forn, el pintem amb l’oli de galeres i unes gotes de llimona, a sobre posem la carn de les galeres, pintem amb l’oli i unes gotes de llimona, tapem amb un altre full de paper, i aixafem amb força, fins a aconseguir que ens quedin ben fines.

Per portar-les a taula, traiem el paper i les posem al plat de servir, empolsem amb una mica de pebre negre i sal. Amanim amb l’oli perfumat que hem preparat.

Aquesta recepta la vaig veure al blog, cangrejogrande.blogspot.com.es/ però l’he adaptat al meu gust.




Comentaris


  1. Sión i Miquel; Quina finura de plat, tot tant i tant delicat, les galeres tant fines i que donen, també, un molt bon gust a la paella¡¡
    Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)

    ResponElimina
  2. El CangrejoGrande és de Cambrils, poble de galeres!!! Recepta boníssima.
    A casa tb la fem, preparant l'oli una mica diferent, provaré aquesta manera de fer-ho
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
  3. A mi no m'agradaven les galeres i ara , quan es temporada, les trobo boníssimes. Així les tindre que provar!!
    Petons

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars