CARPACCIO DE GALERES
INGREDIENTS
Galeres
Oli d’ oliva
Sal
Pebre negre
½
llimona
Els traiem el cap, i amb l’ajuda d’unes
tisores, tallarem els laterals de la galera i una mica de la cua. Traiem la
pell de sota amb una mica de força. Traiem la pell de sobre ajudant-nos amb un
ganivet. Ja la tenim pelada, reservem les pells i els caps.
Preparem l’oli perfumat de galera. A un cassó
posem les pells i el caps, cobrim d’oli. El portem al foc i deixem que bulli
durant uns quinze minuts a foc mitja baix. Passat el temps passem a un colador
xines per extreure’n l’oli perfumat. Reservem
Per preparar el carpaccio de galeres. Agafem un
full de paper per al forn, el pintem amb l’oli de galeres i unes gotes de
llimona, a sobre posem la carn de les galeres, pintem amb l’oli i unes gotes de
llimona, tapem amb un altre full de paper, i aixafem amb força, fins a aconseguir
que ens quedin ben fines.
Per portar-les a taula, traiem el paper i les
posem al plat de servir, empolsem amb una mica de pebre negre i sal. Amanim amb
l’oli perfumat que hem preparat.
Aquesta recepta la vaig veure al blog, cangrejogrande.blogspot.com.es/
però l’he adaptat al meu gust.
que bo
ResponElimina
ResponEliminaSión i Miquel; Quina finura de plat, tot tant i tant delicat, les galeres tant fines i que donen, també, un molt bon gust a la paella¡¡
Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)
El CangrejoGrande és de Cambrils, poble de galeres!!! Recepta boníssima.
ResponEliminaA casa tb la fem, preparant l'oli una mica diferent, provaré aquesta manera de fer-ho
Ptnts
Glòria
A mi no m'agradaven les galeres i ara , quan es temporada, les trobo boníssimes. Així les tindre que provar!!
ResponEliminaPetons